top of page

Ontspanning en vitaliteit

Ook zonder noemenswaardige luchtweg- of huidklachten is een bezoek aan de Zoutkamer aan te raden. Zouttherapie reinigt de luchtwegen van aanwezige vervuilende stoffen en allergenen die wij dagelijks via het inademen binnenkrijgen. Een periodieke ‘schoonmaakactie’ in de Zoutkamer biedt de longen de mogelijkheid om meer zuurstof op te nemen en geeft een positieve impuls aan de vitaliteit van lichaam en geest.

Zouttherapie werkt tevens preventief tegen verkoudheid of vermindert klachten van een al een opgelopen verkoudheid of virus. Óf geniet gewoon een uurtje van de rust met een ontspannend muziekje in heilzame omgeving. Zout heeft een ioniserend effect waarbij negatief geladen zoutkristallen de positief geladen ionen van oa. elektrische apparaten en mobiele telefoons compenseert. Dit heeft een ontspannend effect op het menselijk lichaam. 

Nieuwsgierig geworden?

Twijfel je maar ben je toch nieuwsgierig geworden of zouttherapie wel wat voor jou is? Dat begrijpen wij en daarom bieden we de mogelijkheid een eerste kennismaking tegen een gereduceerd tarief te ervaren. We leggen uit wat zouttherapie is en beantwoorden je vragen. Bel ons voor een afspraak.

Proefsessie: € 5,- p.p.

Bel voor afspraak : 036 - 523 05 04

bottom of page