top of page

Helpt bij luchtwegklachten

Bronchitis ofwel acute bronchitis ontstaat vaak na een verkoudheid of griep als bacteriën of virussen in de bronchiën ontstekingen veroorzaken.

Lees meer 

Astma is een (chronische) ontsteking van de luchtwegen en gaat samen met een vernauwing en een verhoogde prikkelbaarheid daarvan.

Lees meer

COPD is een chronische aandoening van de luchtwegen. Chronische bronchitis en longemfyseem vormen samen COPD. Klachten die daarbij naar voren komen hebben grote impact op het dagelijks functioneren.

Lees meer 

Hooikoorts is een periodiek terugkerende  allergische reactie op allergenen in de buitenlucht en leidt tot irritaties aan de (neus)slijmvliezen. 

Lees meer

Please reload

Allergische reacties van ons lichaam op allergenen (pollen, huisstofmijt, huisdieren, etc.) leiden tot irritaties aan de (neus)slijmvliezen.

 

Lees meer

Chronische verkoudheid kan ons dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden. We slapen slecht, zijn sneller moe en hebben minder energie.

 

Lees meer 

Sinusitis

Sinusitis of bijholteontsteking is een aandoening in de slijmvliezen van de neusbijholten. Het wordt veroorzaakt door bacteriën, virussen of allergie.

 

Lees meer 

Vastzittend slijm in de onderste en/of bovenste luchtwegen kan je een benauwd gevoel geven.

Lees meer 

Please reload

bottom of page