top of page

Huisregels

Wij vinden het van groot belang dat onze Zoutkamer schoon en hygiënisch is en blijft. Om in een schone en rustige omgeving uw zoutsessie te ervaren zijn onderstaande huisregels van toepassing bij Zouttherapie Almere.

 

Kleding
U kunt in de Zoutkamer uw kleding gewoon aanhouden. Een zelf meegebrachte grote handdoek of badlaken voorkomt dat de stoelen een lichte zoutwaas op uw kleding achterlaten. Voor tassen en waardevolle spullen zijn lockers beschikbaar zodat deze vrij van zout blijven en u zich hierover niet hoeft te bekommeren.

Hygiëne
Het verplicht om schoenhoezen en een haarnetje te dragen. Schoenhoesjes en haarnetjes worden beschikbaar gesteld door Zouttherapie Almere. Het gebruik van schone, zelf meegebrachte, witte sokken is toegestaan. Bij het meebrengen van een grote handdoek of badlaken is een haarnetje niet meer verplicht.

Comfort
In de zoutkamer zijn comfortabele stoelen aanwezig inclusief voetenbankjes zodat u optimaal kunt ontspannen. Op elke stoel in de zoutkamer treft u een plaid aan om u te beschermen tegen mogelijke kou. In de zoutkamer is de temperatuur ca. 20-21 graden Celsius maar als u ontspant of in slaap valt tijdens een rustgevende sessie kan het (gevoelsmatig) afkoelen en is het raadzaam een plaid over uw lichaam te leggen.

Parfum
Ook vragen wij u dringend om vooraf geen aftershave, parfum of andere geur dragende middelen te gebruiken wanneer u de Zoutkamer ingaat.

Elektronica
Elektronica en (heel fijn) zout verdragen elkaar niet goed. Het advies is daarom ook om deze attributen buiten de Zoutkamer laten of met een plastic hoes te beschermen. Elektronica (telefoon, tablet, PlayStation, etc.) mag je meenemen in de Zoutkamer, maar met het geluid uit! Koptelefoons zijn niet toegestaan.

Eten en drinken

Het is niet toegestaan om etens- en drinkwaren mee de zoutkamer in te nemen.

bottom of page