Huisregels

Wij vinden het van groot belang dat onze Zoutkamer schoon en hygiënisch is en blijft. Om in een schone en rustige omgeving uw zoutsessie te ervaren zijn onderstaande huisregels van toepassing bij Zouttherapie Almere.

 

Kleding
U kunt in de Zoutkamer uw kleding gewoon aanhouden. Voor tassen en waardevollen spullen zijn lockers beschikbaar zodat deze vrij van zout blijven en u zich hierover niet hoeft te bekommeren.

Hygiene
Het verplicht om schoenhoezen en een haarnetje te dragen. Schoenhoesjes en haarnetjes worden beschikbaar gesteld door Zouttherapie Almere. Het gebruik van schone, zelf meegebrachte, witte sokken is toegestaan.

Huid
Bezoekt u de Zoutkamer vanwege huidklachten dan dienen de te behandelen lichaamsdelen in open contact te staan met het aerosol zout dat in de lucht wordt verspreid. Draag in dat geval bij uw bezoek gemakkelijke kleding om zo snel en eenvoudig de te behandelen lichaamsdelen vrij te kunnen maken van kleding.

Wij vragen u vriendelijk om bij huidklachten een badlaken mee te brengen om huidcontact met de stoelkussens te vermijden.

Comfort
In de zoutkamer zijn comfortabele stoelen aanwezig inclusief voetenbankjes zodat u optimaal kunt ontspannen. Op elke stoel in de zoutkamer treft u een plaid aan om u te beschermen tegen mogelijke kou. In de zoutkamer is de temperatuur ca. 22 graden Celsius maar als u ontspant of in slaap valt tijdens een rustgevende sessie kunt u toch (gevoelsmatig) afkoelen en is het raadzaam een plaid over uw lichaam te leggen.

Tevens is een ligbedje aanwezig om bij huidklachten de achterzijde van het lichaam goed in aanraking te laten komen met het aerosol zout.

Parfum
Ook vragen wij u dringend om vooraf geen aftershave, parfum of andere geurdragende middelen te gebruiken wanneer u de Zoutkamer ingaat.

Electronica
Electronica en (heel fijn) zout verdragen elkaar niet goed. Het advies is daarom ook om deze attributen buiten de Zoutkamer laten of met een plastic hoes te beschermen. Electronica (telefoon, tablet, playstation, etc.) mag je meenemen in de Zoutkamer, maar met het geluid uit! Koptelefoons zijn niet toegestaan.

Eten en drinken

Het is niet toegestaan om etens- en drinkwaren mee de zoutkamer in te nemen.

Contact

Zouttherapie Almere

W.M. Dudokstraat 16

1333 LR Almere

Tel: 036 - 523 05 04

info@zouttherapiealmere.nl

www.zouttherapiealmere.nl

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2020 by Zouttherapie Almere