top of page

Astma

Zouttherapie is een inhaleringstherapie om symptomen van astma zoals ontstekingen en ernstige vernauwingen in de luchtwegen aanzienlijk te verminderen. Deze moderne manier van astma behandelen omvat een kuur van meerdere sessies, is 100% natuurlijk en medicijnvrij en daarom ook heel geschikt voor Kinderen

Hoe kan zouttherapie helpen?

De in te ademen zoute lucht dood eventueel aanwezige bacteriën en zorgt ervoor dat virussen zich minder makkelijk kunnen nestelen. Gezwollen slijmvliezen slinken en verruimen de luchtwegen verder door zich te ontdoen van het overtollige slijm met daarin de afvalstoffen van ontstekingen en bacteriën. Het ophoesten van slijm zal makkelijker gaan en je zult weer ruimer kunnen ademen en je minder benauwd voelen.

Bij je verblijf in de relaxte en sfeervolle ruimte van onze Zoutkamer kun je elke sessie 60 minuten heerlijk ontspannen op één van de comfortabele ligstoelen. Bij iedere ademhaling dringen minuscuul kleine zoutdeeltjes diep de bronchiën en longen binnen en zorgen voor het heilzame effect van Zouttherapie.


De belangrijkste voordelen van Zouttherapie bij astma zijn:

  • remt ontstekingen af 

  • dood aanwezige bacteriën 

  • maakt vastzittende slijm los

  • minder benauwd, meer lucht

  • opbouwen van weerstand

  • meer energie

Nieuwsgierig geworden?

Twijfel je maar ben je toch nieuwsgierig geworden of zouttherapie wel wat voor jou is? Dat begrijpen wij en daarom bieden we de mogelijkheid een eerste kennismaking tegen een gereduceerd tarief te ervaren. We leggen uit wat zouttherapie is en beantwoorden je vragen. Bel ons voor een afspraak.

bottom of page